Payroll service in Duitsland

Wij zijn Gerway Resources, een label van Bedrijf in Duitsland UG.. We ontzorgen bedrijven uit Europa met alles wat te maken heeft met personele zaken in Duitsland. Van recruitment tot Salarisadministratie en full service payroll, wij weten hoe het werkt. Door onze jarenlange ervaring in personele zaken en kennis van de Duitse personeels- en uitzendbranche, zijn wij experts op dit gebied.

Full service Payroll en Uitzendbureau

Ons bedrijf is gevestigd in Duitsland. Wij zijn in bezit van de Duitse uitzendvergunning ofwel, Erlaubnis zur Arbeitnehmerüberlassung, ook bekend als AÜG. Hiermee kunnen wij u als Duits uitzendbureau van dienst zijn. Daarnaast ondersteunen wij veel buitenlandse bedrijven met onze full service payroll in Duitsland. Dit in combinatie met onze mogelijkheden voor recruitment van onder andere Duits- en internationaal personeel, maakt dat wij u geheel kunnen ontzorgen voor al uw personele zaken.

 Van ZZP-er tot grote organisaties

Wanneer u als bedrijf opzoek bent naar Europees personeel voor uw bedrijf in Duitsland, kunnen zij via ons als uitzendbureau werkzaam zijn voor uw bedrijf. Ook voor startende mensen op de arbeidsmarkt en ZZP-ers kunnen wij via ons uitzendbureau en kanalen voorzien van nieuwe opdrachten en connecties. Voor ZZP-ers bieden wij ook de mogelijkheid tot diverse administratieve tools voor o.a. werkvergunning in Duitsland, facturatie en het laten uitvoeren van een kredietwaardigheidscheck.

Kortom: hoe groot- of klein uw bedrijf dan ook is, hoe complex uw behoefte of situatie zou zijn: wij kunnen u helpen en voorzien van de juiste relevante informatie wat betreft personele zaken in Duitsland.

Kennis maken:

Wij maken graag kennis met u als bedrijf en uw behoeften omtrent personeel in Duitsland. Door vrijblijvend om tafel te gaan en te sparren over de mogelijkheden om uw behoeften te vervullen, kan een concreet plan van aanpak gerealiseerd worden.

Wij werken nauw en persoonlijk samen met onze opdrachtgevers, alleen zo wordt volgens ons het beste resultaat behaalt.